Supervisionsgruppe for psykologer med henblik på autorisation

Indlæser kort...

Dato/Tid
Dato - 11.06.2018 - 24.04.2019
09.00 - 16.00

Sted
Narrativ Praksis-Lokaler

Kategori


Supervisionsgruppe for psykologer med henblik på autorisation 

I juni 2018 starter jeg en supervisionsgruppe for psykologer, som skal bruge den i forbindelse med deres autorisation.

Formål:
Gruppen er for dig, der ønsker at blive klogere på din faglige identitet og få udviklet ideer og spørgsmål til de konkrete problematikker og dilemmaer, du møder i dit arbejde. Vi vil i gruppen kigge på forskellige psykologiske færdigheder, som f.eks. kvalificeret lytning, spørgeteknikker og selvsupervision i relation din egen praksis. Vi vil også arbejde med nogle af de psykologiske problematikker, du som psykolog ofte møder, bl.a. angst, depression, stress, overgreb og sorg og vi vil kigge på forskellige forståelser og veje at gå i forhold til disse problemstillinger.

Tilgang:
I gruppen vil det primært være den narrative tilgang, der danner udgangspunkt for at forstå forskellige psykologiske problemstillinger. Du behøver ikke selv have et indgående kendskab til det narrative perspektiv, men blot være interesseret i at udforske dit arbejde med narrative briller.
Supervision handler både om at blive klogere på, hvad vi gør, når det fungerer, men også at turde kigge på dét, der ikke fungerer og hvor vi måske kan føle at os helt håbløse. Der vil derfor blive lagt vægt på, at der er tryg stemning i gruppen, så det er muligt at tage alle slags temaer og udfordringer op.

Stuktur:
Vi arbejder med udgangspunkt i jeres egen praksis og veksler mellem kortere faglige oplæg, sagssupervision, træningsøvelser og erfaringsudveksling. Du vil i supervisionen møde forskellige bevidnings- og refleksionspraksisser, som på forskellige måder kan være med til at synliggøre færdigheder og inspirere til nye perspektiver og handlemuligheder.

Gruppens størrelse vil være på maks 5 personer og foregår over 10 dage. Forløbet omfatter 60 timers supervision, som svarer til 40 timers ekstern gruppesupervision i henhold til psykolognævnets retningslinjer for autorisation.

Underviser:
Jeg, Maria Lykke, er psykolog og har de sidste 15 år arbejdet med terapi, hvor jeg har haft samtaler med børn, unge og voksne. Jeg er efteruddannet i den narrative tilgang af Michael White, Maggie Carrie og Art Fisher og har gennem flere år stået for tilrettelæggelsen og undervisningen af det 2 årige specialiseringsmodul i narrativ psykoterapi for voksne i forbindelse med specialistuddannelsen for psykologer.

Datoer:
2018: 11/6, 23/8, 18/9, 25/10, 22/11, 11/12
2019: 16/1, 26/2, 20/3, 24/4

Tid: alle dage fra kl. 9-16
Sted: Narrativ praksis, Suomisvej 2, st., 1927 Frederiksberg C

Pris:
25.000,-
Jeg tilbyder 10% i rabat ved flere tilmeldinger fra samme arbejdsplads

Tilmeldingsfrist: d. 18. maj 2018
Du tilmelder dig direkte nedenfor.

For yderligere information kontakt Maria Lykke på info@marialykke.dk eller mobil 27598580.

Tilmelding

Reservationer er lukket for denne begivenhed.