Andre psykologer i huset

Mette Haaning

Psykolog uddannet fra Københavns Universitet og har mere end 20 års arbejdserfaring med – voksne, børn, familier og især unge.

http://mettehaaning.dk

Michala Schnoor

Michala er uddannet psykolog (cand.psych.aut.) og autoriseret af Psykolognævnet. Hendes særlige specialeområder er unge, der bokser med livet (fx i relation til studie, arbejde, venner, familie eller livsperioder præget af angst, depression, tristhed, ensomhed og præstationspres) og voksne, der bokser med eksistentielle eller arbejdsrelaterede problemstillinger. Michala arbejder primært med afsæt i narrative, systemiske og løsningsfokuserede tilgange, som betyder, at hun er særlig interesseret i personlige værdier og at finde veje ind i fortællinger, der styrker relationer og personlig handlekraft.

E-mail: ms@michalaschnoor.dk
http://www.michalaschnoor.dk

Michala Schmidt

Autoriseret psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet 1989, specialist og supervisor i psykoterapi og arbejds- og organisationspsykologi godkendt af Dansk Psykologforening.

Tlf.: 51 51 30 24
E-mail: michalas@c.dk

Læs mere her

Ulla Burmeister

Cand. Psych. Aut.

Tlf.: 60 76 90 60
E-mail: psykolog@ullaburmeister.dk

Henning Strand

Cand psych aut. specialist og supervisor i psykoterapi og i pædagogisk psykologi, master i management development. Jeg tilbyder terapi, supervision og ledercoaching mandage og tirsdage. De øvrige dage er jeg konsulent og afholder kurser udenfor huset.

http://www.terapi-supervision-coaching.dk

Psykologrådgivningen Susanne Høeg

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1989. Specialist og Supervisor i Børnepsykologi og i Psykoterapi for børn, unge og voksne. Efteruddannet i Spiseforstyrrelser, i forskellige traumeuddannelser og i Mindfulness Meditation (Jon Kabat Zinn).

Privatpraktiserende siden 2007 i Aalborg og København/Frederiksberg med specialeområderne samtaler med børn, unge, familier og voksne, lederudvikling, foredrag, kurser samt supervision fagpersoner.

Jeg har 28 års erfaring dels fra en Børnepsykologisk Rådgivning og PPR, et familiecenter, en Børneafdeling, samt i Børne- og Ungdomspsykiatrien, hvor jeg også har været Ledende psykolog.

Jeg arbejder ud fra en integrativ biologisk-psykologisk-social forståelse med baggrund i den neuroaffektive, kognitive, eksistentielle og systemisk/narrative forståelse, teori og metode – altid tilpasset den enkelte/familien, problemet, det der udfordrer, er smerteligt og hvor der er behov for klarhed.

Specialeområder – børn, unge, familier og voksne. Jeg tilbyder Rådgivning og støtte, Individuelle samtaler med børn, unge og voksne, Familieterapi, Parterapi, Konfliktmægling, Kurser og foredrag.

Tlf.: 30 13 76 76
E-mail: Susanne.hoeeg@gmail.com
http://www.susannehoeg.dk