Partnere

HELENE GRAU

Helene Grau Kristensen er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Desuden har hun taget den internationale uddannelse i narrativ terapi (v. Michael White, Dulwich Centre, Adelaide, Australien), samt efteruddannelser fra DISPUK og inpraxis i Danmark og er i øjeblikket i gang med at uddanne sig hos Maggie Carey i Australien og Art Fisher i Canada. Helene har i mange år været ansat i psykiatrien, hvor hun har arbejdet med unge, voksne, familier samt varetaget supervision af behandlingspersonale. I dag har Helene privat klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg med fokus på narrativ terapi, supervision og undervisning.

http://www.helenegrau.dk

MARIA LYKKE

Maria Lykke er psykolog og specialist i psykoterapi. Hun har klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg, hvor hun laver terapi, supervision og undervisning, derudover underviser hun i Narrativ terapi på Københavns Universitet. Hun har været ansat på Poppelgården Familiecenter, hvor hun har arbejdet med børn, unge, par og familier, og har i mange år arrangeret kurser gennem STOK. Maria har efteruddannelse fra DISPUK, Inpraxis og Dulwich Centre Adelaide, Samt længerevarende træningsgruppeforløb med Maggie Carey.

http://www.marialykke.dk

RASMUS VILLUM OLSEN

Rasmus Villum Olsen er autoriseret psykolog og medstifter af Narrativ Praksis. Han har speciale i Narrativ terapi fra DISPUK, og har gennem en årrække undervist i den narrative metode på Københavns Universitet. Rasmus har flere års erfaring i samtaleterapi (enkelt og par) hos Kræftens Bekæmpelse og krisesamtaler gennem Falck Health Care. Endvidere har Rasmus en 1-årig Mindfulness uddannelse fra England. Han har klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg, hvor han tilbyder terapi, supervision og undervisning.