undervisere

Her ses vores undervisere, fordelt i to kategorier.

Navnene er listet alfabetisk – klik på dem for at læse om personen…

Hovedundervisere

HELENE GRAU KRISTENSEN

HELENE GRAU KRISTENSEN

HELENE GRAU KRISTENSEN

Helene Grau Kristensen er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Desuden har hun taget den internationale uddannelse i narrativ terapi (v. Michael White, Dulwich Centre, Adelaide, Australien), samt efteruddannelser fra DISPUK og inpraxis i Danmark og er i øjeblikket i gang med at uddanne sig hos Maggie Carey i Australien og Art Fisher i Canada. Helene har i mange år været ansat i psykiatrien, hvor hun har arbejdet med unge, voksne, familier samt varetaget supervision af behandlingspersonale. I dag har Helene privat klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg med fokus på narrativ terapi, supervision og undervisning.

http://www.helenegrau.dk

MARIA LYKKE

MARIA LYKKE

MARIA LYKKE

Maria Lykke er psykolog og specialist i psykoterapi. Hun har klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg, hvor hun laver terapi, supervision og undervisning, derudover underviser hun i Narrativ terapi på Københavns Universitet. Hun har været ansat på Poppelgården Familiecenter, hvor hun har arbejdet med børn, unge, par og familier, og har i mange år arrangeret kurser gennem STOK. Maria har efteruddannelse fra DISPUK, Inpraxis og Dulwich Centre Adelaide, Samt længerevarende træningsgruppeforløb med Maggie Carey.

http://www.marialykke.dk

RASMUS VILLUM OLSEN

RASMUS VILLUM OLSEN

RASMUS VILLUM OLSEN

Rasmus Villum Olsen er autoriseret psykolog og medstifter af Narrativ Praksis. Han har speciale i Narrativ terapi fra DISPUK, og har gennem en årrække undervist i den narrative metode på Københavns Universitet. Rasmus har flere års erfaring i samtaleterapi (enkelt og par) hos Kræftens Bekæmpelse og krisesamtaler gennem Falck Health Care. Endvidere har Rasmus en 1-årig Mindfulness uddannelse fra England. Han har klinik hos Narrativ Praksis på Frederiksberg, hvor han tilbyder terapi, supervision og undervisning.

Gæsteundervisere

ART FISHER

ART FISHER

ART FISHER

Art Fisher er et af de nye, store internationale navne inden for Narrativ terapi. Han er i løbet af de sidste par år blevet kendt for det unikke præg, han har tilført den narrative metodik, som klassificerer ham blandt fornyerne af narrativ praksis. Art Fisher er kendt for sit fokus på de fraværende, men implicerede færdigheder ved ’problemet’, sin problematisering af den klassiske eksternalisering samt romantisering eller dikotomisering af de værdier som klienter står for. Et kendskab til Arts Fishers metodik kan blive et vigtigt supplement til den klassiske narrative terapi og hjælpe den enkelte terapeut til ikke at ryge i de faldgruber, som den narrative terapi kan rumme.

http://www.alternativesinstitute.com

DAG HEDE

DAG HEDE

DAG HEDE

Dag Hede er PHD i litteraturvidenskab og lektor i dansk litteratur ved Institut for Litteratur, Kultur og Medier, Syddansk Universitet. Han er i manges øjne Danmarks Foucault ekspert nummer ét og er bl.a. kendt for sin introduktion til Michel Foucaults værker. Dag har endvidere skrevet bøger om Karen Blixen, H.C. Andersen og Herman Bang.

DAVID EPSTON

DAVID EPSTON

DAVID EPSTON

David Epston er co-director på Family Therapy Centre og professor på School of Community Studies, UNITEC Institute of Technology – begge dele I Auckland, New Zealand. Han udviklede sammen med Michael White, det vi i dag kalder Narrativ Praksis. David er kendt for sit terapeutiske innovative arbejde I hele verden.

www.narrativeapproaches.com

ESBEN ESTHER PIRELLI BENESTAD

ESBEN ESTHER PIRELLI BENESTAD

ESBEN ESTHER PIRELLI BENESTAD

Esben Esther Pirelli Benestad er norsk læge og sexolog og har markeret sig i kønsdebatten i de norske medier som transperson. Esben Esther har gjort et kæmpe og banebrydende arbejde for at udbrede viden omkring marginaliserede former for seksualitet, køn og kønsidentitet sammen med sin partner Elsa Almås. De har endvidere sammen skrevet en bog om sexologi.

GERALD MONK

GERALD MONK

GERALD MONK

Gerald Monk er nok mest kendt for sit forfatterskab om Narrativ terapi og om Narrativ Mediation, men han er også en dedikeret erfaren underviser og internationalt anerkendt mediator. Til daglig er han professor på Sandiego State University, og han har for nyligt modtaget Fred J. Hansens legat for fredsstudier for sit arbejde i Nicosia, hvor han har trænet tyrkisk og græsk cypriotiske soldater i konflikthåndtering.

E-mail: gmonk@mail.sasu.edu

http://narrative-mediation.crinfo.org

JILL FREEDMAN

JILL FREEDMAN

JILL FREEDMAN

Jill Freedman er leder af Evanston Family Therapy Center I Chicago. Hun er formentlig den mest respekterede Narrative terapeut I USA og har sammen med sin mand Gene Combs skrevet flere bøger om Narrativ Praksis.

http://www.narrativetherapychicago.com

MAGGIE CAREY

MAGGIE CAREY

MAGGIE CAREY

Maggie Carey har siden 1980 arbejdet tæt sammen med Michael White på Dulwich Centre i Adelaide, South Australia. Hun er et kendt i store dele af verden for hendes eminente undervisning i Narrativ Praksis og for hendes mestring af de narrative metoder. Hun har sammen med Shona Russel skrevet en introduktion til Narrativ Praksis.

http://www.narrativepractices.com.au

MARK HAYWARD

MARK HAYWARD

MARK HAYWARD

Mark Hayward har arbejdet i mange år med Narrativ Praksis overvejende med fokus på familier. Han er indtil videre mest kendt i England og Irland hvor han underviser i Narrativ Terapi og er kendt som en erfaren underviser med en stor viden om feltet og med virkelig gode formidlingsevner. Derudover sælger Mark også narrativ litteratur på Internettet på www.narrativebooks.co.uk.

http://www.theinstitueofnarrativetherapy.com

STACEY SINCLAIR

STACEY SINCLAIR

STACEY SINCLAIR

Dr. Stacey Sinclair underviser på San Diego State universtity i psykologi og er certificeret counselor og mediator. Hendes forskning har primært fokuseret på familieterapi og konflikthåndtering.

E-mail: ssinclr@princeton.edu

http://psych.princeton.edu/psychology/research/sinclair/index.php

STEPHEN MADIGAN

STEPHEN MADIGAN

STEPHEN MADIGAN

Canadian therapist Stephen Madigan MSW, MSc, MSc, PhD, is the Director of the Vancouver School for Narrative Therapy. In 2008 The American Family Therapy Academy (AFTA) honored his work with their Distinguished Award for Innovative Practice in Family Therapy Theory and Practice. His best selling book Narrative Therapy: Theory and Practice, published by the American Psychological Association (APA) will be released in a 2nd edition in November, 2017. Stephen is the primary consultant supervisor for Norway’s National Couple Conflict Team, founder of the interactive narrative therapy and social justice training site TCTV.live, co-organizer of Therapeutic Conversations conferences, and he trains and teaches narrative therapy worldwide.